مشاوره حقوقی رایگان - ثمن حال

سلام من سال 97 آپارتمان پیش فروش با 90 درصد پیشرفت فیزیکی خریدم دویست میلیون پرداخت کردم در قرارداد قید شده ولی صد میلیون بعد از تحویل آپارتمان مقرر شد پرداخت کنم که در حضور شاهد شفاهی گفته شد و در قرارداد ذکر نشده حالا پیش فروشنده ادعا میکنه این مبلغ حال محسوب میشده چون 90 درصد پیشرفته کار بوده و باید 10روز اول پرداخت می‌کردید و آپارتمان هم تسلیم نشده است و تا امروز هم هیچ مطالبه قانونی و حقوقی نداشته است ضمناً قرارداد در دفتر اسناد رسمی هم ثبت نشده است و مهلت تعیین شده جهت انتقال سند رسمی منقضی شده است که نامه عدم حضور شو گرفتم ضمنا دیوار چینى حىاط
هم از بافت فرسوده استفاده کرده آیا پیش فروشنده میتونه قرارداد و فسخ کنه حق فسخ 10 میلیون گذاشتیم ولى مهلت ندارد و زمان حضور در محضر هم منقضى شده ممنون هستم پاسخ دهید

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

سلام
اصولاً مطالبه الباقی ثمن به نرخ روز، مبنای قانونی ندارد و امکانپذیر نیست؛ مگر این که در قرارداد پیش فروش چنین شرطی در نظر گرفته شده باشد.