مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد کاری

سلام
بنده قراردادی با برق کار ساختمانی دارم, برق کار قسمتی از کار را انجام داده, اما حالا به بهانه های مختلف از ادامه کار سرباز زده و جواب حتی تلفن را هم نمی دهد, حتی درخواست مبلغ بیشتر از قرارداد کرده بود, که با آن هم موافقت کردم, اما باز هم کار را ادامه نمیدهد و هیچ پاسخگویی به تلفن هم ندارد.
حال سوال بنده اینست که اولا اگر بنده قرارداد را فسخ کنم و برقکار دیگه ای بیاورم, نفر اول می تواند ادعای انجام کار و دریافت الباقی قرارداد را بکند, چون حتی برای تسویه حساب هم نمی آید.
دوم چطور می توانم از او شکایت کنم و ادعای خسارت کنم, چون باعث تعطیلی و عدم ادامه کار شده است؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اظهارنامه بفرستید و اگر انجام نداد دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید