مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتونم وکالت تعویض پلاک بگیرم و الزام سند بگیرم

سلام. بنده‌ در تاریخ 95/12/21 یک خودرو‌ پراید141مدل86 دوگانه کارخانه بواسطه باجناقم بمبلغ12/200م. از نمایشگاه ماشین که دوست باجناقم بود خریدم و 8م.نقدی به باجناقم دادم و مابقی‌ یک چک‌4/700م‌ با سودش و کمیسیون بنگاه باجناقم میده. تاریخ چک96/2/25بوده که متاسفانه منم حقوقم را نگرفته بودم که پرداخت کنم ولی بعد از10روز حقوق 6ماه کار کردم را گرفتم از طرفی چون چک باجناقم برگشت خورده بود طلای همسرم را فروختم1م. و پولشو واریز کردم3/700ماند. که10روز بعدش حقوق گرفتم 3م.پرداخت کردم و چون نه وکالت گرفته بودم نه قولنامه700ت.را نگه داشتم هرچی به باجناقم میگفتم برای سند مرتبا ایشون بمن میگفت از من بخواه. تا اینکه چندروز قبل عید نوروز امسال کیفم را از داخل ماشین سرقت کردند که شامل تمام مدارک شناسایی خودم و کارت و بیمه ماشینم بود که تازه بیمه بنام خودم‌گرفته بودم. برعکس یکهفته بعدش تصادف کردم ماشین چون مدارک نداشت پلیس فرستاد پارکینگ. الان 2ماهه پارکینگ است هرچی به باجناقم میگم انگار نه انگار. ضمنا قولنامه بنگاه بنام باجناقم است
باجناقم هم از 8م.پولی که ابتداعا من پرداخت کردم 4م.بنگاه داده و 4م.دیگه را بتاریخ همون چک داده یعنی بجای4/700م.مبلغ8/700 بتاریخ 96/2/25داده بوده الانم نه بنگاه و نه باجناقم جوابگوی من نیستند من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما سمتی برای اینکه فروشنده را الزام به تنظیم سند کنید ندارید و باید از باجناقتان که نقش وکیل و امین شما را در خرید ماشین داشته شکایت کنید تا ایشان مجبور به تعیین تکلیف وضعیت ماشین شود