مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام، همسر من حدود 12سال پیش فوت شده و من با تنها دخترم زندگی میکنم و هیچگونه کمک مالی از سمت خانواده شوهرم ندارم بلکه آنها از حقوق مستمری من هم ، یک سوم میگیرند، خواستم بدونم بعد از گذشت 12سال میتونم مهریم را از آنها مطالبه کتم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.می توانید مطالبه کنید اما می بایست از ماترک و ارثیه همسرتان مالی باشد تا بتوانید آنرا به نفع خود بازداشت نمایید.در صورتیکه راهنمایی بیشتری مورد نیاز است تماس حاصل نمایید.صادقی زاده وکیل