مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک جهت مهریه

با سلام و احترام
بنده 2 ملک به نامم هست که هر دو ملک توسط همسرم توقیف شده است(1396/09) ، در سال 1395/07 بنده یک وکالت فروش اموال غیرمنقول در محضر دفتر اسناد رسمی به پدرم جهت به نام زدن سند به ایشان دادم، اما با توجه به اینکه ملک دارای وام بود پدرم از این کار اجتناب کردند.
حال ملک توقیف شده و سوال من اینه که، آیا پدر من می توانند با توجه به سندی که در دست دارند از بنده شکایت کنند و ملک رو از توقیف دربیارن؟ من و پدرم باید چه کاری انجام دهیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هرکس دارای حقی نسبت به مال مورد توفیق می باشد می تواند به توقیف اعتراض کند در صورت اثبات رفع توقیف خواهد شد البته بستگی به نوع معامله شما با پدرتان و نیز مفاد وکالت دارد و چون ملک مورد نظر از مالکیت شما خارج نشده و دلیلی هم بر فروش به پدرتان ندارید بعید است اعتراض پدرتان به جایی برسد