مشاوره حقوقی رایگان - هزینه سند

با سلام خدمت بزرگواران من ملکی خریدم قولنامه ای و در مبایعه نامه ذکر شده بود که فروشنده پایان کار تحویل ما بدهد اما شهرداری محل بدون سند پایانکار بهش نداد و او مجبور شد که سند مشاع برای منزل بخرد حالا هزینه سند را از ما می خواهد لطفا راهنمایی کنید هزینه سند با کیست .؟ و آیا پایانکار هم که گرفته و در پرونده شهرداری است باید به نام خریدار شود چون پایانکار به نام صاحب سند است ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بستگی به مفاد قرارداد و توافقات دارد و اگر توافقی نشده به عرف و عادت محل رجوع می شود