مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی و مهریه

باسلام، همسر من 4سال هست که خارج از کشوره، اگر من طلاق غیابی بگیرم، تکلیف مهریه و دیگر حقوق مالی ام چی میشه و بعد طلاق غیابی میتونم ازدواج کنم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.توصیه می کنم آدرس همسرتون رو در دادگاه اعلام کنید تا همسرتون نتونه واخواهی کنه.چون اگر ازدواج کنید همسرتون با واخواهی می تونه ازدواج بعدی رو به هم بزنه...مهریه تون رو هم می تونید از طریق اجرای ثبت اقدام کنید.در صورت تمایل می تونید تماس بگیرید.
صادقی زاده وکیل