مشاوره حقوقی رایگان - حکم نفقه شورا و عدم کسر مبالغ واریزی

سلام ،، من زوج هستم و زوجه اردیبهشت سال 96 دادخواست مطالبه نفقه دوره عقد تا زمان صدور حکم با نظر کارشناس داده ،، کارشناس نظریه 15 میلیون تومان و من اعتراض زدم و هیأت کارشناسی 14.500.000 تومان نظریه دادند ،، کلیه فیش ها و صورتحساب بانک که به حساب زوجه واریز کردم ضمیمه لایحه نمودم ،،، در جلسه آخر زوجه گفت هشت ماه زندگی مشترک داشتیم و مبالغ واریزی که 1.200.000 تومان است را قبول دارد ،،، حال حکم شورا صادر شده ولی همان مبلغ نظریه هیأت کارشناس را قاضی رأی صادر کرده و مبلغ واریزی که مورد قبول زوجه است و هشت ماه زندگی مشترک را کسر نکرده است. با توجه به اینکه هزینه تجدیدنظر زیاد است و معلوم نیست تجدیدنظر کسر کند. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با توجه به قاعده فراغ دادرس چاره ای به غیر از تجدیدنظر ندارید مگر اینکه در موقع اجرا همسرتون اعلام کند که این مبلغ را دریافت داشته است