مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در اتوبان در لاین سبقت بدون نصب هیچ علایم هشداردهنده از طرف ماشینهای که قبل من تصادف کردن

باسلام و خسته نباشی. من در بهمن ماه 98 در اتوبان شهید کسایی تبریز از پشت به ماشینی که قبل از من در لاین سبقت با ماشینهای دیگه تصادف کرده بود. و هیچ علایم هشداری هم نصب نشده و نفرات ماشینها داخل ماشین نشسته بودن. و بنده یهو متوجه شدمو چون اونجا سرازیری بود سخت ماشین را کنترل کردم و از عقب به ماشین مدل 98 برخورد کردم. بیمه خسارت را پرداخت کرد. ولی صاحب ماشین شکایت و خسارت افت ماشین میخواد. حالا دادگاه حل اختلاف رای صادر کرده و مرا محکوم کرده است. لطفا اینجانب را راهنمایی فرمایید با تشکر از شما

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

سلام به علت عدم توجه به جلو و تقصیر در وقوع خسارت باید خسارات خودرو اسیب دیده را بپردازید