مشاوره حقوقی رایگان - تصادف فرعی به اصلی

سلام،
من من در خيابان فرعی به چهار راه نزديک شدم، و وارد چهار راه بدون چراغ قرمز شدم و تابلو، و ٣/٤ خيابان هم رد شده بود، و يه ماشين از سمت راست به من نزديك شد و از جلوي ماشين من با سرعت زياد رد شد، و سر ماشين من با پهلوي ماشين مقابل برخورد كردم.
و افسر من رو مقصر كرد، فقط طبق قانون فرعی به اصلی من رو مقصر كرد. با اينكه خياباني كه من ازش اومدم پهن تر بود. خواستم بدونم ميتونم اعتراض كنم؟
ممنون ميشم جواب بدهيد

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اعتراض حق شماست،،ولی تقاطع اگه دوربین دارد بهتر است