مشاوره حقوقی رایگان - امتیازات مجوز گاوداری

سلام و وقت بخیر. با داشتن مجوز گاوداری میتوان زمین را دیوارکشی کرد و سازه ای مسکونی در زمین ساخت برای استراحت کارگر ها و کارهای از این قبیل؟

پاسخ ها :

ساخت خانه در زمین با مجوز گاوداری دیوارکشی زمین با مجوز گاوداری دیوارکشی زمین ساخت خانه در زمین دیوارکشی ساخت اتاق استراحت کارگر در زمین امتیازات مجوز گاوداری مجوز گاوداری