مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه رانندگی پایه 2

سلام. نزدیک به 8 سال است که گواهینامه رانندگی پایه 3 رو دارم و اخیراً برای پایه 2 اقدام کردم.معافیت پزشکی خدمت من به خاطر ماده 33 بند 6 یعنی لکنت زبان بوده است.
به شورای پزشکی معاینات ناجا ارجاع داده شدم که از 60 سوال تست ریون 58 درست جواب دادم.
دکتر به من گفت تست تو قابل قبول است روز شنبه مراجعه کن آموزشگاه.
سوالم این است که به من گواهینامه رانندگی پایه 2 تعلق می گیره؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه پایه دو گواهینامه پایه دو گواهینامه رانندگی گواهینامه قوانین گواهینامه