مشاوره حقوقی رایگان - نپرداختن اقساط

سلام خسته نباشید بنده اواخر سال94 در ایران خودرو همدان ضامن برادر خانمم شدم و 8فقره چک به ایران خودرو تحویل دادم برای وانت اریسان مدتی که باهم مشکل پیدا کردیم و چندروز پیش که رفتم همدان به ایران خودرو مراجع کردم فهمیدم که تاکنون 4فقره که موئدش رسیده پرداخت نکرده از منشی پرسیدم که چطور حکم توقیف ماشینشو ندادی میگه ما نمی توانیم و فقط تهران خودش میتونه حکم توقیفش بده العان بنده چکار کنم که توقیف ماشین بدن ممنون ببخشید مزاحم شدم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما ضامن شدید که خودرو توقیف نشود وتا مادامیکه ایران خودرو می تواند این مبلغ را بگیرد(از شما یا هرشخص دیگر)این کاررا نمی کند.یاالله