مشاوره حقوقی رایگان - برای متاهم

سلام ما حدود چند ماه پیش بخاطر برادرم که خدمت سربازی نرفته بود مامورین وارد منزل شدن و من با مامورین درگیر شدم ولی هیچ کدوم صدمه ای ندیدن و بعد در کلانتری با انها جرو بحثم شد و اونها پدرمو هم اوردن دادگاه و قاضی به من کاری نداشت و برای پدرم فیش حقوقی گذاشت میخواستم بدونم جرمش چیه چه نوع جرمی میتونن بزنن قاضی گفت برا این که پسرتون متهم بوده راهش دادی خونه گیری به پدرم گفت

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مهم نیست نگران نباشید وبهتره در این خصوص با شرح بیشتر از وکیل کمک بخواهید.یاالله