مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شکستگی بینی و دیه آن

باسلام. چندماه پیش با چندنفر درگیری لفظی داشتیم که دونفر از آنها بعد از بیست دقیقه برگشتن و ادعای شکستگی دماغ کردن چون بچه محل بودن با آنها از روی رفاقت به بیمارستان رفتیم ولی آنها دو روز بعد رفتن و شکایت کردن. دماغ اون دوبار قبلا شکستگی داشته و اینبار هم یه ترک خورده به گفته خودش، حالا چجوری زده معلوم نیست هنوز دادسرا نرفتیم من هم یه استهشاد محلی گرفتم و به پرونده اضافه کردم آیا ادعای طرف اثبات میشود؟؟رای دادسرا چه میشود. چگونه میتوان اثبات بی گناهی کرد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شکایت کردن وهنوز دادسرا نرفتیم وبه پرونده اضافه کردم،باهم همخوانی ندارد.یاالله