مشاوره حقوقی رایگان - اطمینان از وکیل بودن یک نفر در یک شهر دیگه

من در تهران زندگی میکنم برای شکایت از یه نفر که ازش سفته دارم و ساکن لارستان هست شکایت دارم از اینترنت اسامی وکلای لارستان شیراز و گرفتم اسم دو تا وکیل میاد که شماره وکالت ندارند چطوری بفهمم کدوم بهتر و واقعا وکیل هست یا نه؟؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی وکلای لارستان در دادراه دارای شماره پروانه وکالت هستند که با کلیک بر روی دکمه مشاهده سوابق می توانید پروفایل وکلا را مطالعه کنید.