مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق و حقوق زن

سلام خسته نباشی من با همسرم
20 سال ازدواج کردم 5 سال است خیانت کرده مدارکی مثل عکس و .. دارم از خیانت ایشون خانه ای داشتیم که با گفته خودشان بدهکاری در بهترین منطقه از شهر که من و فرزندانم در ان زندگی می کردیم فروخت کلی قسم قران که خیانت نکرده و دیگر بدهی ندارم بعد خانه کوچک و در پایین شهر گرفت بعد از 6ماه گفت بدهکارم فلانه بلانه باز خانه را فروخت و گفت بدهی هایم را صاف میکنم خانه چند طبقه ای ساخت که دو طبقه اش 5درصد هم ساخته نشده یک طبقه در حالی که نیمه کاره بود با فرزندانم امدیم در ان زندگی کردیم تا این طبقه به 80 درصد رسید بعد سه ماه ایشون گفت میخوام خانه را بفروشم بدهی دارم گفتم بدهی شما را من از اقوام قرض می کنم من مخالف فروش خانه شدم با دلیل این که اگر بدهی داری من می دمشون گفت نه من میخوام از دست شما راحت شم صدا ایشان را دارم و بعد رفت حدود تا 6ماه من و سه بچه را بدون یک ریال پول از زمان رفتن ایشان بالغ بر 50 نفر بدهکار چندین بانک در خانه امده ابروریزی می کنن ضمنا ماشینی که به اسم من بوده برده و فروخته به صورت قولنامه و چک سفید از من به شرخر داده بعد با یارانه زندگی خود و سه بچه را به سختی می گذرانم و بعد از 6 ماه یارانه ما را هم قطع کرد تا ما را مجبور به فروش خانه کند این طبقه را همان اوایل به اسم دخترم پروانه ساخت و وام گرفت اب و برق هم به اسم دخترم است الان بعد از 9 بردارش امده و می خواهن خانه را بفروشند مقداری پول به من بدهند و بروند چه کنم خانه را به اسم خودم کنم و می گویند اگر راضی نشی خانه را فروخته و من را با صاحب خانه طرف می کنن ممنون نمی دانم واقعا

پاسخ ها :

توقیف ملک برای مهریه دریافت حق و حقوق زن مطالبه مهریه مهریه نفقه