مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام
پدربزرگ من 8 سال پیش فوت شده و دایی بنده اموال مادرم و خاله هایم را بنام خود و همسرش کرده
در زمان مرگ پدربزرگم, وقتی مادرم و بقیه در شرایط روحی خوبی نبودن و ضمن اینکه مادر من سواد اجتماعی کافی ندارد, دایی من از ان ها وکالت تام میگیرد و ان ها نخوانده تحت عنوان اینکه بدین صورت تقسیم ارث انجام خواهد شد امضا کرده اند, طی 2 سال به ما اجاره زمین و مغازه میداد اما بعد قطع کرد, بواسطه ان وکالت اموال بنامش شد, هم چنین پس از مرگ پدربزرگم سندی تنظیم کرد مبنی بر اینکه خانه پدری را خریده است, اکنون دایی بنده مرده است و مادر و خاله هایم که دیگه ترس از روی احساسات ندارند شکایت کرده اند, ضمنا انحصار وراثت انجام نشده است
ایا میتوانیم اموال را پس بگیریم
با تشکر

پاسخ ها :

پس گرفتن اموال ارثی انحصار وراثت تقسیم ارث ارث قوانین ارث