مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه به واسطه خانواده و عدم بازگشت

سلام من حدودا پنج سال نامزد بودم الان تقریبا شیش ماه هم میشه که عروسی کردم که البته ازدواجم با رضایت خودم نبوده کار داییم بوده که خودش به زبون خودش دخترشو بهم داد و منم افتادم توی رودرواسی قبول کردم....از اول عروسیم پدر خانمم شروع کرد به دخالت کردن های شدید و مکرر زنگ زدن به حدی که دیگه اسایش نداشتم زنگ هم که میزد به خانوادم توهین میکرد خودمو مسخره میکرد بدون اجازم زنمو میبرد و اجازه بازگشت نمیداد چند بار این اتفاق افتاد و منم رفتم دنبالش که تهدیدم به مرگ میکرد با کدخدا منشی برش میگردوندم الان تقریبا یک ماه هست که دادش ایشون اومده و بدون اجازه خانمم رو برده رفتم دنبالش تهدید به مرگ کردن بزرگای محل رو فرستادم باز نذاشتن بیاد پدر خانمم بهم زنگ زدن گفتن که فقط دنبال بهونه میگشتن گفتن که اگه دو تا بچه هم ازش داشته باشم نمیذاره پیشم بمونه و اینکه شوهر دومشو پیدا کرده...من و خانمم هیچ مشکلی با هم نداشتیم همه شرایط منو هم از قبل میدونستن همه وسایل خونه رو هم مهیا کردم هیچ مشکلی نداشتم تا الان هم هرچی لازم داشته در اختیارش گذاشتم سرباز هستم...واقعا گیر کردم لطفا راهنماییم کنید.خانمم 16 سالشه و متاسفانه هرچی خانوادش بگن قبول میکنه خودمم 21 سالمه.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.باید ازطریق دادگاه اقدام کنید واولین قدمش دادخواست الزام به تمکینه.یاالله