مشاوره حقوقی رایگان - شاکی حقوقی سیم کارت

سلام خسته نباشید
من سال 91 از سربازی فرار کردم سال 94 متوجه شدم ممنوع خدمات شدم خیلی جاها کارم گیر کرد بهم کارت ملی شناسنامه جدید نمیدادن سال 97 هم سیم کارت ایرانسلی که به نام خودم بود مسدود شد. چند وقتی هست که ممنوع خدماتیم رفع شده شناسنامه و کارت ملی گرفتم. میخواستم بدونم چطوری بدون اینکه به دادسرا نظام مراجعه کنم سیم کارت ایرانسلم رو دوباره فعالش کنم و آیا میتونم سیم کارت دیگه ای به نام خودم بگیرم یا خیر؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

با سلام
اگر مشکل خدمت رفع شده،گرفتن سیم کارت جدید به نام خود اصولا بلامانع است.