مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام من با خانوم دعوام شده و در حین دعوا به صورتش سیلی زدم و در حال فحاشی بود و داشت به درب اپارتمان میکوبید که من بازوشو گرفتم و کشیدمش اینور و بخاطر حساسیت بدنش زیر بازوش کبود کرد و حالا رفته شکایت کرده میخواسم ببینم حکمش چیه

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام. در صورت اثبات، شما فقط به پرداخت دیه همسرتان محکوم می شوید. دیه ایشان بستگی به تغییر رنگ پوست دارد سرخی کبودی و سیاهی دیه های متفاوتی دارند. در هر صورت مبلغ آنها زیاد نیست. مجازات دیگری ندارید.