مشاوره حقوقی رایگان - باسلام

بنده ملکی را به خریدار فروختم دارای وام میباشد خریدار قسمتی از مبلغ را پرداخت کرده و بقیش که قراره تو دفترخانه حین تنظیم سند بزند پرداخت کند از حضور تو بانک و دفترخانه امتناع میکند از طرفی اقساط وام هرماه که فعلا بنام بنده هست میاد روش چکار کنم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر تاریخ برای حضور در دفتر خانه تعیین شده است گواهی عدم حضور دریافت و به استناد آن دادخواست الزام به تعهد و پرداخت ثمن را بخواهید و اگر زمان مشخص نشده از طریق اظهار نامه آمادگی خودتان را برای تنظیم صند اعلام و زمانی را تعیین و سپس اقدام قانونی کنید