مشاوره حقوقی رایگان - زمین شراکتی

با سلام
پدر بنده سال ها پیش با عموم به صورت شراکتی یه زمینی رو خریدن که این زمین از یه طرف دو نبشه است بعد عموم به همراه پدرم و یکی از اقوام خیلی دور صرفا با پیشنهاد سکه انداختن و بدون اینکه امتیازی به پدرم بده بخش دو نبشه زمین را صاحب شده است. سوال بنده این است که با توجه به گذشت تقریبا 30 سال از این قضیه و اینکه الان این زمینها هر کدوم یه خونه دو طبقه هستن میتوان از عموم جهت استرداد حق شکایت کرد؟ یا اصلا به لحاظ قانونی حقی شامل پدرم میشود یا نه؟
تشکر میکنم از زحماتتون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر به تقسیمی که قبلا شده تراضی شده بوده است امکانی برای تقسیم مجدد نیست ولی اگر دلایلی وجود دارد که عموی شما بدون رضایت پدر شما در مال مشاع و شراکتی تصرف نموده امکانش وجود دارد