مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تعیین مقصر در تصادف

با سلام پدر بنده سال 90 راکب موتور بود که با یک کامیون تصادف کرد و فوت شد. اما کروکی به طرز عجیبی موتور رو مقصر کرده اما کارشناسان هفت نفره رای پنجاه به پنجاه دادن. اما پرونده رفت شورای عالی تصادفات و باز هم موتور مقصر شد. آیا میتوان دوباره اعتراض داد ؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

نخیر.قابل اعتراض نیست.ولی چنانکه موتور دارای بیمه نامه بوده و پدر مرحومتان گواهی نامه داشته دیه قابل دریافته.