مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده سند نمیزند

مدتی قبل یه ماشین خریدم از بنگاه که
قرار شد بنگاه 10 روزه سند بزند اما نزده و سند به نام او نیست در واقع برگ سبز به نام او بود با هم رفتیم تعویض پلاک کردم اما قطعی هنوز نه
چون به نام کسی دیگر هستش و داخل قولنامه بنگاه تعهد کرد 10 روزه قطعی میزند

الان اذیت میکنه و چون ماشین گرون شده میگه طرف اصلی سند نمیزنه و گفته توقیف میگیرم و چون در شرکت وارد کننده آشنا داره میگه لاشه سند رو مخواد باطل کنه و توقیف بگیره
چون گرون شده ماشین فشار میارن که پس بدم
این هم بگم که کن موقع تعویض پلاک یه وکالت حق امضا به صاحب اصلی دادم که به نامن بزنه چون شهر دیگه بود و‌ لاشه سند دست اون هستش لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟ میتونه توقیف کنه،،؟؟
برگ سبز به نام من هستش و از بنگاه قولنامه دارم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قبل پاسخ داده شده است تکراریست