مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه

سلام وقت بخیر. بنده یک خانه وکالتی داشتم که به یک خانم فروختم. منتهی خود خانم خریدار حضور نداشت و شوهرش به جاش امضا کرد. اما توی محضر کارت ملی خانمش رو داد و وکالت را به اسم ایشون ثبت کردن. خواستم بپرسم عدم حضور خریدار اصلی هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه؟
با تشکر

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام شوهر این خانم در صورت وکالت رسمی از همسرش میتونسته ذیل مبایعه نامه را امضا بزنه در غیر این صورت مصداق جعل محسوب میشه و عقد بیع واقع نشده است

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به لحاظ حقوقی معامله با مال خود فقط به عنوان ولایت یا وصایت یا وکالت نافذ است ولو اینکه صاحب مال باطنا راضی باشد ولی اگر پس از آن وقوع معامله را اجازه نمود در این صورت معامله صحیح و نافذ می شود و اجازه یا به لفظ است یا به فعلی که دلالت بر امضا نماید به نظر میرسد دادن کارت ملی به شوهر و ثبت وکالت دلالت بر اجازه و نافذ بودن معامله داشته باشد