مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام بنده دوسال پیش ماشین دست دو خریدم که از صاحب سند تا بنده به 6نفر فروخته شده بدون تعویض پلاک توسط هیچکدام، ظاهرا خریدار اول چک های ماشین را پاس کرده و لاشه چک هارو از نمایندگی گرفته و به صاحب سند نمیده، صاحب سند هم به بنده وکالت تعویض پلاک نمیده میگه من چکهامو میخوام در حالی که میدونه چکا دست کیه از من میخاد به یارو فشار بیارم زنگ زدم بهش میگه من تورو نمی شناسم حرفی باهات ندارم.. یکی از اون 6 نفر هم مفقوده که من نمیتونم به فرد چکی برسم
خلاصه موندم چکارکنم یه راهنمائی کنید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به طرفیت تمامی فروشندگان قبل از خودت و نیز مالک دادخواست الزام به تنظیم سند بده