مشاوره حقوقی رایگان - نقد کردن چک از طریق نیروی انتظامی

من 200میلیون به کسی دادم و ازش سفته دارم قرار بود سر سال بهم پس بده ولی دوسال و چند ماه میگذره ولی فقط وعده وعید میده برای شکایت از طریق دادسرا اقدام کنم باید مجددا کلی هزینه کنم تا شکایت کنم و بعد هم اگه برنده بشم تو دادگاه قستی میکنن که چند سال طول میکشه پس بگیرم و این پول تا چند سال دیگه کلی از ارزشش کم میشه، با وجود این مشکلات میشه ی آشنایی از نیرو انتظامی پیدا کنم با یه مامور برم در خونش یه جوری با ترسوندنش ازش یه پولی بگیرم؟؟؟ لطفا راهنماییم کنیم دارم دیوونه میشم ، ممنونم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام این کار غیر قانونیست توصیه نمی شود امکان دادخواست اعسار از هزینه دادرسی وجود دارد با وکیل مشورت کنید