مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم ارث مادربزرگ مادری

با سلام و احترام .. مادربزرگ مادرم سال 1375 فوت شدن , مادربزرگ بنده یعنی مادره مادرم سال 1380 فوت شدند , مادر بنده نیز سال 1398 فوت شدن , الان در سال 99 از دادگاه جواب اومده که مادربزرگ مادرم 15 هزار متر زمین تو یکی از شهرهای استان تهران داشته و باید تقسیم شه. خاله مادرم در قید حیات هستند و مادربزرگ بنده فوت شدن, کل ارث به خاله مادرم میرسه یا بین خاله مادرم و بچه های مادربزرگم مساوی تقسیم میشه ؟ یعنی این ارث الان برای ما ارث مادربزرگ مادری تلقی میشه یا مادره مادربزرگ مادری مون ؟ اگه به مادربزرگم مثلا 7500 متر زمین برسه به 3 تا دائی و مادر بنده چقدر ارث میرسه ؟ ممنون از سایت خوب و جامع و پر بارتون

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام اگر فرزندی قبل والدینش بمیرد ارثی ازانها نخواهد برد اما اگر بعداز والدینش فوت کند ارث به وی تعلق میگیرد
بنابراین مادرشما از مادرش ارث میبرده بااین وصف که مادر بزرگتان با خواهر برادرهاش در ارث مادر بزرگش سهیم بوده و بهمین ترتیب مادر شما با خاله دایی هایتان شریک بوده و شماهم با خواهر برادرتان در ارثیه مادرتان شریکید