مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مهریه قبل از قانون 110

سال 85 ازدواج کردم. مهریه همسرم 800 سکه عندالمطالبه است. اگر اجرا کند، دادگاه رای به 800 می دهد یا 110 یا ...؟ (کارمندم و یک خانه و ماشین کارمندی هم دارم.)

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قانون تا 110 سکه را فرض بر این دانسته که زوج ملائت و توان مالیپرداخت دارد و خلاف آن باید توسط زوج ثابت شود و در این صورت امکان جلب و حبس زوج وجود دارد لذا اگر بخواهد حکم جلب و امکان حبس شما را هم داشته باشد فقط می تواند تا 110 سکه مطالبه نماید

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام حکم به پرداخت 800عدد سکه میدهد فقط تا 110 عدد اگر پرداخت نکند بازداشت میشود واگر مال داشته باشد شما میتوانید کل مهریه را از طریق فروش اموال شوهرتون بدست بیاورید