مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشین پارک شده

سلام. همسر من در حدود دو هفته پیش ماشین رو نگه میداره و میره پایین که ناگهان یه موتور از پشت میزنه به ماشین. ایشون پاش آسیب میبینه ولی خودش اصرار داشته چیزی نیست و ... پلیس میاد و ... مقصر راکب موتور تشخیص داده میشه. توی کلانتری شکایت نامه تنظیم میشه (به همراه کروکی). الان دو هفته هست ماشین ما توی پارکینگه و منتظر پیامک دادسرا هستیم. هیچ پیامکی نیومده. سوال من اینه که چقدر معمولا طول میکشه این پروسه؟ از کجا باید پییگری کنیم. هرروز و هر شب به کلانتری سر میزنیم میگن پرونده رو فرستادیم دادسرا. آش نخورده و دهن سوخته ماییم. راکب نه بیمه داشته نه گواهینامه. رفته پی زندگیش ما موندیم بدون ماشین. از بس همسرم هر روز میره برای پیگیری عنقریب محل کارش معترض بشن. لطف میکنید راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

باید به دادسرا مراجعه کنید.در صورتی که دو طرف به کروکی اعتراض نداشته باشند خودرو با درخواست شما و دستور قاضی رفع توقیف خواهد شد.