مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

باسلام من یه پرونده دارم که الان اومده دادگاه و ماهم رفتیم حضور و بعد از تقریبا یک ماه پیام اومده که رای صادر شدمن باید چکارکنم ؟؟لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنونم

پاسخ ها :

عرفان  حجاب

جناب آقای عرفان حجاب :

با سلام چون اطلاعاتی از پرونده و اتهام وارده و... رو ارائه نکردید لذا امکان مشاوره وجود نداره لطفا تصویر دادنامه و یا جزییات بیشتری از پرونده رو ارائه بدید تا امکان دادن مشاوره میسر بشه

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با مراجعه با سامانه ابلاغیات و یا مراجعه حضوری به دادگاه از مفاد رای مطلع شوید و اگر به ضررتان است در فرصت قانونی اعتراض و تجدیدنظرخواهی کنید