مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج فرزند دختر 10 ساله

سلام. فرزند دختر بنده که 10 ساله هست هم اکنون نزد مادرش زندگی میکند. چند وقتی است که ایشان بنده را تحت هر عنوانی زیر فشار قرار داده که اجازه خروج دخترم را به مادرش بدهم. سوال اینست
آیا به صرف اینکه دخترم نزد مادرش زندگی میکند ایشان میتواند از دادگاه مجوز گرفتن پاسپورت برای سفر غیر ضروری نماید؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر حضانت فرزند توسط دادگاه به مادر داده شده است می تواند از دادگاه اجازه بگیرد و در غیر این صورت خروج با اجازه ولیش یعنی شما خواهد بود

پرسشگر :

سلام جناب... دقت نفرمودید...دختر 10 ساله هست و حضانت ایشان اختیاری است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر اذن ولی نیاز است
مگر در موارد ضروری....