مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار بعد از توافق با خواهان

باسلام. وقتتون بخیر امیداوارن بتوانم از راهنماییهای ارزشمندتون بهرمند شوم. بنده به شخصی بدهی داشتم که ایشان جلب منو گرفته بود و من درخواست اعسار دادم ولی قبل اعسار به من زنگ زد و باهم در اجرای احکام توافق کردیم که طی چند قسط بدهی رو بپردازم ضمنا دو پرونده بود که یکی بنام پسرعمویش و یکی بنام خودش که هردو پرونده رو خودش امضا کرد. من بعد تسویه یه پرونده که به اسم پسرعموش بود و پرداخت در قسط از این پرونده نتونستم قسط دیگه رو به موقع بدم و طرف زود جلب منو گرفت و باهام تماس گرفت که باید کل مبلغو بدی. اجرای احکام هم حرفشو تایید کرد و گفت اون منو دور زده و از همه اینها اگاه بودن. حالا من چکاری میتونم بکنم و میگن اعسار هم بدم و تضمین بیارم جلبم هیچی نمیشه و داخل برم باید یکماه بخوابم. ضمنا من درپرونده باکسی دیگه قبل از این اعسار من قبول شد و شهود‌ و استشهادیه و مامورین گواهی کردن. لطف کنید یه راهنمایی بکنید و قسطاشو دور وزبعد جور کردم قبول نکرد. بخدایکماهه دارم زجر میکشم برای خرج زندگیم موندم. حتی پرونده ای در دادگاه دارم که از یکی طلبکارم داره به نفع اون میشه. اول خدا بعد راهنمایی شما اساتید من درخدمتم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ظاهرا با توجه به سازشی که به عمل آمده است بایستی گزارش اصلاحی صادر و به طرفین ابلاغ شود و اگر مطابق توافق عمل نشود باید ذینفع تقاضای صدور اجراییه نماید و اجراییه نیز به شما ابلاغ شود و بعد از ان امکان اخذ برگ جلب وجود دارد در هر حال شما می توانید در فرجه 30 روزه بعد از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار بدهید و بعد از مهلت 30روزه با معرفی کفیل و یا وثیقه نیز امکان دادخواست اعسار وجود دارد با قبولی دادخواست برگ جلب بی اثر خواهد شد