مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهرم بخاطر کبودی بازو

سلام ،، من زوجه هستم و حدود دو سال است که با شوهرم مشکل دارم و ایشان من را طلاق نمی دهد، برای طلاق خلع اقدام کردم مهریه کامل بخشیدم ولی بخاطر عدم اثبات کراهت رد شد و قاضی قبول نکرد ،، یک ضرب و شتم داشتیم و برای طلاق عسر و حرج اقدام کردم قاضی گفت ضرب و شتم در حدی نیست که موجب خوف و عسر و حرج بشه و رد شد ،،، حالا قصد دارم زمانیکه شوهرم چه در منزل است یا خارج منزل چندین بار بازوی خود را ضربه بزنم یا از خودم نشکون بگیرم تا بازویم کبود شود و با چندین گواهی پزشکی قانونی از شوهرم شکایت کنم تا بتوانم عسر و حرج خود را ثابت کنم. آیا این کار برایم مقدور است انجام دهم تا هم چندین دیه و هم طلاق بگیرم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هم طلاق کراهت شدید دارد و هم اینکه روش شما غیرقانونی و غیر اخلاقی است و عقوبت دارد اگر امکان ادامه زندگی نیست با شوهرتان به توافق برسید و طلاق توافقی بگیرید