مشاوره حقوقی رایگان - سلام من همسرم فوت کرده دیه داشته مهریمو گذاشتم جواب نگرفتم اونا بدون من اقدام کردن و دیه سهم خودشون

سلام و همسرم فوت کرده و دیگه داشته من مهریه ام رو گذاشتم اجرا ولی جوابش نیومده اینا خیلی سریع اقدام کردند و رفتن برای دیگری صادر شده و سهم خودشان را برداشتند و اعلام کردند که همسرش گفته من سهم من می خوام اما سهم من توی صندوق بیمه هست هنوز نمیتونم دیگه رو برگردونم اعتراض بزنم برگردونم