مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

با سلام. من در بهمن 98 از طریق اداره ثبت اسناد اقدام به اجرای مهریه کردم. اما مردد بودم برای معرفی مال همسرم و تقاضای توقیف آن چون خودشان توافق نامه ای تنظیم کردند و قرار به طلاق توافقی و بخشش مهریه از سمت من بود اما ایشان توافق تنظیمی خودشان را نپذیرفتند و دادگاه نیز به دلیل نداشتن دلایل کافی رای به بطلان درخواست طلاق اینجانب (زوجه ) دادند. اما پس از مزاحمتها و دعواهای متفاوت و حتی درگیر کردن دیگر افراد خانواده و آبروریزی در ساختمان محل سکونت تصمیم به توقیف ملکی گرفتم که 3 دانگ از آن طی سند جداگانه به نام خودم میباشد. اما جواب استعلام عدم مالکیت ایشان بود که چند روز قبل از اقدام به توقیف من منتقل شده بود. با پیگیری متوجه شدم بنام دخترم انتقال دادند. حال که ایشان اموال دیگری ندارند و اگر از دفتر قضایی اقدام به درخواست مهریه نمایم آیا با توجه به تشکیل پرونده مهریه از چندین ماه قبل از انتقال سند قابل استرداد است یا خیر؟
و اینکه اگر چنین اتفاقی نیفتد،، همسر من مدیر منابع انسانی یک شرکت بزرگ است و بخاطر هزینه بیمه شرکت در فیش حقوقی ایشان 3ونیم میلیون حقوق میزنه و مابقی را یا در پاکت یا واریز بحساب انجام میدهند در قالب غیر از حقوق. پرداخت مهریه به چه صورتی انجام میگردد اونم با این مبلغ پایین حقوق و مهریه 314 سکه من..؟ سپاس از شما مهربانان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکایت کیفری فرار از دین در دادسرا محل انتقال ملک (دفترخانه) مطرح نمایید حتما در ان محل باشد چون بر اساس تجربه محل وقوع جرم انجاست