مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه عادی

سلام علیکم- پدری طبق برگه عادی ملک 200متر را به پسرش واگذار می کند و تاریخ چند سال قبل را قید می کنند و سپس در دفترخانه برای پسرش متعهد می شود که هرکس اعتراض کند من پاسخگو هستم.
بعد از یکسال پدر اعتراض می کند که اولا تاریخ قید شده در برگه عادی صحیح نیست و ثانیا من قبل از شما 100 متر آن را به فرزند دیگرم داده بودم. و شما ما را فریب داده اید. و نه تنها 100 متر بلکه کل ملک را باید پس بدهید.
البته برادرم به تازگی مدرک خود را رسما ابطال و کان لم یکن تلقی کرد و در دفترخانه اقرار کرده و گفته هیچ ادعایی به ملک موضوع تعهد ندارم.

آیا امکان ثابت شدن تاریخ چند سال قبل قید کردن در برگه عادی هست؟
و اگر توسط کارشناس ثابت شود که تاریخ چند سال قبل نوشته شده آیا موجب بطلان 100 متر می شود یا موجب بطلان کل معامله می شود؟

پاسخ ها :

سحر رحیمی

سرکار خانم سحر رحیمی :

باسلام. تاریخ برگه عادی صرفا به مقدار 100 متر مذکور میتواند تاثیری داشته باشد که کارشناسان خط میتوانند تاریخ متعلق به نوشته ها را مشخص کنند و اگر معامله ای قبل از تاریخ واقعی تعهو وجود داشته باشد صحیح خواهد بود که نیاز به یک دفاع خوب دارد.