مشاوره حقوقی رایگان - سلام دختر و دامادم در ایران ازدواج کرده و دخترم برای دامادم ویزای انگلیس گرفته و با خود برد.

سلام دختر و دامادم در ایران ازدواج کرده و دخترم برای دامادم ویزای انگلیس گرفته و با خود برد. در حال حاضر در کانادا زندگی می کنند. حدود چهار سال است از هم جدا زندگی می کنند. من از دخترم وکالت اجرای مهریه دارم. برای اجرای مهریه کجا باید مراجعه کنم و آیا بر اساس بدهی مهریه میتوانم حکم ممنوع الخروجی برای دامادم بگیرم تا در صورت مراجعت به ایران ممنوع الخروج باشد؟ چگونه این کار را باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : چنانچه در ایران عقد نموده باشند شما می توانید از طریق اداره ثبت اسناد مهریه آیشان را باتوجه به وکالت نامه ای که دارید به اجرا بگذاری