مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور

با سلام الف.خ هستم متولد 1348/10/26 سابقه بیمه ام 25 سال 9 ماه 10 روز است که از این مدت سابقه 5 سال و 320 روز در شرکت یدکی م.اف بوده ام که سختی کار داشته است آیا میتوانم تقاضای بازنشستگی نمایم؟ و منظور از 25 سال متناوب یعنی عین 25 سال در هر شرکتی که باید سختی کار داشته باشد

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بعله با پنجاه سال سن و بالای بیست سال سابقه کار میتونین بازنشست بشین