مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید.
در سال 91 یک واحد آپارتمان به ارزش 260 میلیون تومان از سازنده خریداری کردم و قرار شد آبان 92 سند تنظیم شود و طبق ثمن معامله 17 میلیون را هنگام تحویل ملک پرداخت کنم و ملک ویلایی ایشان را برای اجاره رهن کامل کردم و طبق اجاره نوشته شد که به مدت یکسال میتوانم در این ملک بمانم و در صورتی که جواز ساخت ملک ویلایی گرفته شود طبق تعرفه قانونی سازنده بهم اطلاع دهد و من آن ملک را خالی کنم.
در دی ماه 91 جواز ساخت ملک ویلایی را گرفت و بنده را مجبور کرد که ملک را خالی کنم و به آپارتمانی که ازش پیش خرید کردم برم که نه نقاشی کرده بود و نه گاز کشی.
علی رغم میل باطنیمان اسفند ماه خانه را خالی کردیم تا ایشان متحمل ضرر مالی نشود.
آپارتمان را به واسطه برادرش تحویل گرفتیم و بعد به بنگاه مراجعه کردیم و گفتیم 17 میلیون را میخوایم پرداخت کنیم و هر چه تماس گرفتیم و بنگاه تماس گرفت ایشون اصلا خودی نشون ندادند.
حال بعد 6 سال با پیگیریهای فراوان ما حاضر به نشست شده و میگوید: شما باید بابت 17 میلیون 6 سال پیش 200 میلیون به من خسارت بدهید وگرنه سند نمیزنم چون شما به دوماهی که ملک ویلایی منو خالی نکردید به من ضرر زدید.
متاسفانه بر اثر ناآگاهی عدم حضور نگرفتم ولی در آبان 92 به بنگاه مراجعه کردم و گفتم که اطلاع بدهید که ما پولمان حاضر است.
تو رو خدا راهنمایی کنید من چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند بدین و ازبابت مطالبه اون آقا شاهد بیارین