مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
همسرم مهریه اش 14 عدد سکه بوده که سال پیش از طریق ثبت انرا به اجرا گذاشت. که کلا شد58میلیون و حسابهایم را مسدود نمود و من هیچ اقدامی نکردم حال که سکه گرانتر شده ایا همان مبلغ را باید دریافت کند یا به نرخ روز محاسبه میکنند؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر مالی از شما یافت شود بر مبنای قیمت اقدام نهایی مانند مزایده ملک و....محاسبه میشود...از اجرای ثبت هم جویا شوید