مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل فرزندان در زمان مقرر دادگاه

سلام پدری هستم دارای 2فرزند که طبق قرار دادگاه 30 ساعت در هفته همسر سابقم اجازه بردن آنها را دارد اما در اولین قرار پس از بردن، دیگر برنگردانده و در حدود یکماه از تحویل گرفتن گذشته است و هیچگونه تماسی را جوابگو نیست. اگر بخواهم شکایت کنم چه مراحلی دارد و نتیجه شکایت از نظر قضایی چه میشود؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما هم می توانید شکایت کیفری کنید که نتیجه آن مجازات زندان و یا جریمه است و یا دادخواست استرداد فرزند را بدهید که در صورت لزوم در صورت امتناع از استرداد تا زمان تحویل فرزند بازداشت خواهد شد