مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام
بنده جهت درخواست نفقه سه ماه قبل اقدام کردم به دلیل اطلاعات ناکافی، عریضه نویس برایم تا زمان صدور حکم را نوشته تا امروز هم با توجه به جلسه رسیدگی به دلیل اعتراض وکیل شوهرم و دادگاه عدم تمکین بنده مبلغی هم دریافت نکرده ام. آیا برای تصحیح نوشته درخواستم مبنی بر تا زمان صدور حکم و استمرار در آینده میتوان لایحه در همین پرونده زد یا باید تشکیل پرونده جدید بدهم پس از تعیین تکلیف این پرونده؟

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

حکم تا زمان اجرا قابل مطالبه است

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر مطالبه نفقه معوقه شده اصولا نباید مشکلی باشد ولی اگر نفقه جاریه بوده است باید از زمان تقدیم دادخواست به بعد قید میشد و افزایش خواسته فقط تا پایان اولین جلسه رسیدگی ممکن است و بعد از آن باید دادخواست جداگانه بدهید