مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

سلام خانه ای هست در روستا حدود ششصد متر پدر در زمان حیات خود شصت متر آن را به یکی از پسر ها می دهد به صورت دست‌نویس پدر شش تا پسر دارد سه تا دختر کل بچه ها امضا کردند به جز یک پسر و خانه قولنامه ای پدر فوت می کند آیا آن پسری که امضا نکرده می تواند ادعا کند که من از آن شصت متر سهم دارم بعد اسم کل بچه ها داخل شناسنامه پدر نیست به جز یک دختر بعد از فوت پدر سه تا از پسر ها بدون آنکه فرزندان دیگر بفهمند 540 متر تقسیم کردند یکی از پسرها برای احقاق حق چکار باید کند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در خصوص آن شصت متر به نظر می رسد ادعایی پذیرفته نخواهد شد چون سایر وراث هم به عنوان شاهد امضاء کردند نه طرفین معامله-------------- در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.