مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت رای تعزیرات

با سلام
با شکایت از شرکتی به تعزیرات و پس از واخواهی آن شرکت. پس از مدت طولانی رای به نفع بنده صادر شده و پرونده مختومه اعلام و به اجرای احکام ارسال شده است. با توجه به اینکه شرکت مزبور اعلام انحلال نموده است هم اکنون مدیر تصفیه شرکت پاسخگو می باشد. نحوه دریافت جریمه بنده چگونه خواهد بود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام شما اگر طلبی از شرکت مورد سوال دارید بایستی از طریق واحد اجرای احکام تعزیرات طلب خود را از اموال شرکت مطالبه کنید