مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

با سلام. من یه آپارتمان 3 طبقه با یکی درست کردم طبقه 2,3 برای خودم بوده طبقه یک هم شریکم ولی این شریکم اوایل یه مقدار پول آورد وسط ولی ادامه نداد ساختمان تموم شد و در طبقه اول نشست من وام برداشته بودم چون پروانه کسب و ضامن داشتم همه وام ها رو خودم برمیداشتم. وام ها رو جدا کردیم نصف اون بریزه نصف من. ولی هیچ کدوم از وام ها رو نمیریزه از خونه هم بیرون نمیره. سند هم به اسم من هستش. چطور میتونم تخلیه کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر شما مالک هستید و ایشان دلیلی بر تصرف واحد ندارد می توانید دعوای تصرف عدوانی و یا خلع ید طرح کنید البته با وکیل مشورت نمایید