مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من 29 ساله ازدواج کردم. سه تا بچه دارم. و یک باب مغازه و یک دستگاه ماشین پراید. مغازه محل ارتزاق من هستش و ماشین ابزار کارم .. مهریه همسرم 100سکه هستش .. اینکه شرط تنصیف هم امضا کرده باشم یا نه نمیدونم .. قول نامه دست مادرزنمه. حالا میخوام اقدام برا طلاق کنم .. می خواستم بدونم پرداخت مهریه با شرایط من به چه شکل می باشد.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خودرویتان با شرایطی که گفتید بعنوان مهریه برداشته میشود مگر .....
2- محل کارتان مستثنیات دین است
3- تقسیط مهریه با اندکی پیش پرداخت و مابقی هر چند وقت یکبار خواهد بود