مشاوره حقوقی رایگان - شكايت فك پلاك

سلام من یه ماشين يك ماه قبل خريدم و نميدونستم كه ماشين شكايت فك پلاك روشه الانم ماشينم گرفتن تو پاركينگ هست وي چيزي هم هست پلاك بنام كسي ديگه هست سند هم بنام كسي ديگه ميخواستم بدونم بايد چكار كنم كه ماشينمو از پاركينگ در بيارم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين

پاسخ ها :

سحر رحیمی

سرکار خانم سحر رحیمی :

با سلام. اگر کسی که ماشین را توقیف کرده دارنده پلاک باشه شما اقدام به تعوویض پلاک کنید و پلاک ایشون رو با قید تاریخ در برگه ای تحویل بدید و رفع توقیفی انجام بدید و در مورد سند هم درخواست تغییر سند مالکیت بطرفیت فروشنده و تمامی مالکین قبلی خودرو تا مالک سند مطرح کنید حتما مشکلتان حل خواهد شد. روز بخیر