مشاوره حقوقی رایگان - پرسش سند تجاری

سلام خسته نباشید طاعات و عباداتون قبول باشه ان شاالله ...
سوالی که بنده دارم از محضرتون اینه که بنده حدود 7سال پیش یک ملک تجاری (مغازه) رو فروختم به یک نفر و ایشون سه ملیون از پولش مونده و چک بهم داده که اونم برگشت زدم و بجایی نرسیدم و تو قولنامه هم چیزی ننوشتیم که من سند بدم بهش و ایشون چکشون رو پاس کنن الان من سند تک برگ این ملک رو دارم ایشون بدون اطلاع من و معلوم نیست چجوری تونسته توی ملک ساخت و ساز انجام دهد و الانم داره کاسبی میکنه میشه خواهش کنم به من بگید من چکار کنم ایشون خیالشون از بابته سندش راحته که دسته ادمه خوبیه و نمیاد پوله منو بده و سندشو بگیره من باید چکار کنم، ممنون میشم یک راهنمایی درستی به من برسونید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید مبلغ چک و خسارات تاخیر و هزینه های دارسی را از طریق دادخواست به شورای حل اختلاف مطالبه کنید و پس از صدور حکم اموال مغازه را توقیف کنید و اگر چک در موعد 15 روز از زمان صدور برگشت شده همزمان قرارتامین بخواین و اموال مغازه را توقیف کنید تا به پولتان برسید